Velkommen 

Hos mig er der plads til hele familien I hyggelige og rolige omgivelser

Jeg sætter en ære i at opfylde netop dine ønsker i forhold til håret, og bestræber mig på at gøre mit bedste for at opnå resultatet, bl.a. ved at afsætte god tid til at udføre arbejdet.

”For mig er det vigtigt at kunden får et brugervenligt, men smukt hår der også fungerer hjemme i hverdagen”

Og som hjælp til dette benytter jeg meget milde produkter, lige fra shampoo til de farver jeg arbejder med, som er uden amoniak og lavt på parfume.

Jeg er løbende på kurser for at følge med i tidens trends inden for klip såvel som farveopgaver.

Her finder du en dygtig, imødekommende frisør med den 4-årige uddannelse og flere års erfaring i faget.

Christina Boldt
indehaver af HairbyBoldt

Christina Boldt

Hej mit navn er Christina og jeg er indehaver af Frisør HairbyBoldt. Jeg er udlært i 2010 fra den 4-årige frisøruddannelse. Siden da har jeg holdt mig opdateret på diverse kurser indenfor bl.a. klip, farve og opsætninger. Arbejdsmæssigt har jeg været 4 år i Solrød som ansat frisør. I 2016 sprang jeg ud som selvstændig, først i et frisørfællesskab på Hundige Strandvej i Greve, og siden 2018 i egen salon. Jeg sætter en ære i at lytte til mine kunders ønsker store som små og derved efterleve dem på bedste vis. Hele familien er velkommen i min salon.

HairbyBoldt  |  CVR-nr: 37630225  |  Solrød Center 17, 1.th  |  2680 Solrød Strand  |  Tlf: 46 15 30 07  |  Mob: 30 48 83 44