Velkommen 

Hos mig er der plads til hele familien I hyggelige og rolige omgivelser.

Jeg sætter en ære I at opfylde netop dine ønsker I forhold til håret, og bestræber mig på at gøre mit bedste for at opnå resultatet, bl.a ved at afsætte god tid til at udføre arbejdet.

”For mig er det vigtigt at kunden får et brugervenligt, men smukt hår der også fungerer hjemme i hverdagen.”

Og som hjælp til dette benytter jeg meget milde produkter, lige fra shampoo til de farver jeg arbejder med, som er uden amoniak og lavt på parfume.

Jeg er løbende på kurser for at følge med I tidens trends inden for klip såvel som farveopgaver.

Her finder du en dygtig, imødekommende frisør med den 4-årige uddannelse og flere års erfaring I faget.

Christina Boldt
indehaver af HairbyBoldt

Christina Boldt

Hej mit navn er Christina og jeg er indehaver af Frisør Hairbyboldt. Jeg er udlært i 2010 fra den 4-årige frisøruddannelse. Siden da har jeg holdt mig opdateret på div. kurser indenfor bla. klip, farve og opsætninger. Arbejdsmæssigt har jeg været 4 år i Solrød og de seneste 2,5 år som selvstændig i et frisørfællesskab på Hundige Strandvej i Greve. Jeg sætter en ære i at lytte til mine kunders ønsker store som små og derved efterleve dem på bedste vis. Hele familien er velkommen i min salon.

HairbyBoldt  |  CVR-nr: 37630225  |  Markersvænge 49  |  2690 Karslunde  |  Tlf: 46 15 30 07  |  Mob: 30 48 83 44